BOLU / GEREDE - EYÜP ÖZDEMİR İMAM HATİP ORTAOKULU

EYÜP ÖZDEMİR İMAM HATİP ORTAOKULU

Kitirler Mahallesi Atatürk Bulvarı No74 Gerede/BOLU
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, - Yaşanan hayatı yorumlayabilen, Allah,insanlar ve eşya ilişkilerinde ölçülü, kendini bilen, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren - Yarınları planlayabilen nesiller yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Gerede Eyüp ÖZDEMİR İmam-Hatip Ortaokulu Olarak: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında TEOG sınavında 3 öğrencimiz(Hatice Betül KOÇAK, Beyza İrem BAYAR, Sevdenur SADIÇ) 120 soruda 120 doğru cevap vererek dereceye girmişlerdir
Öğretim Şekli :Normal
08:30/16:20
Doğalgaz
ADSL (4 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
yok
0 - yok
Servisler ile..
Servis Bilgisi
öğrencilerimiz Köylerden taşımalı sistem ile, merkezden kendi imkanları ile gelmektedir.
Gerede´nin girişinde, Sabancı yurdunun yanındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Gerede’mizin Bolu girişinde yer almaktadır.D-100 karayoluna 20 metredir.